8. junij 2018

3. kongres LTD

Mineva osem let, ko smo leta 2010, skupaj sestavili novo listo LTD – Toni Dragar- Lista Za vse generacije. V petek, 8. junija 2018, smo se člani in podporniki srečali na tretjem kongresu, kjer smo izvolili predsednika, sekretarja, predsedstvo ter potrdili program za prihodnost.

Za novega predsednika smo izvolili in imenovali ustanovitelja stranke Tonija Dragarja. Na mesto sekretarja je bil znova potrjen Jože Korošec. Predsedstvo pa je poleg starih članov predsednika, sekretarja, mag. Renate Kosec in Andreje Pogačnik Jarc dobil novega člana – Maksimiljana Karbo.

Potrjen je bil program za naslednja leta, prav tako so se člani strinjali, da se znova podamo na lokalne volitve – tako županske kot lokalne volitve. Strinjali smo se, da tudi v prihodnosti nadaljujemo tako kot smo delali do danes, torej da obljubimo le tisto, kar bomo lahko realizirali. Ponosni smo tudi, da v sredo, 13. junija 2018, odpiramo novo spletno stran, kjer si bodo občani lahko prebrali vse o realizaciji našega volilnega programa 2014 – 2018, spremljali naše trenutno delo in se v jeseni seznanili z našim volilnim programom za naslednja štiri leta.info@ltd-tonidragar.si
Copyright (c) 2018 Toni Dragar - za vse generacije.